Wat doen we

Expertieses

Gun jezelf een sessie met Voice Dialogue coach Janine. Want hoe lekkerder jij in je vel zit, hoe meer dat afstraalt op je omgeving en hoe meer je openstaat voor mooie nieuwe dingen.

Persoonlijke Ontwikkeling

Zelfbewustzijn Verhogen: Ontdek en begrijp je innerlijke 'ikken' om bewuste keuzes te maken.

Stressmanagement

Omgaan met Druk: Leer effectieve technieken om stress te verminderen en beter om te gaan met druk.

Leiderschapsontwikkeling

Effectieve Leiders: Verbeter je leiderschapsvaardigheden en leer hoe je een inspirerende leider kunt zijn.

Teamcoaching

Samenwerking Verbeteren: Versterk de dynamiek en communicatie binnen teams voor betere prestaties.

Mentoring Vaardigheden

Van Mentor tot Coach: Ontwikkel de vaardigheden om anderen succesvol te begeleiden en te coachen.

Burnout Preventie

Gezonde Werkbalans: Identificeer tekenen van burnout en leer hoe je een gezonde werk-privé balans kunt behouden.

Loopbaanbegeleiding

Carrièreontwikkeling: Ontdek je passies en stel realistische doelen om je carrière te bevorderen.

Conflictbemiddeling

Conflictoplossing: Leer hoe je effectief conflicten kunt oplossen en een harmonieuze werkomgeving kunt creëren.

Creativiteit en Innovatie

Innovatief Denken: Stimuleer creativiteit en innovatieve ideeën binnen je team of bedrijf.

Individuele coaching

In een op een sessies werken we vanuit vertrouwen en veiligheid. Alles wat we tijdens een sessie bespreken blijft tussen ons.

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek inventariseer ik wat er nodig is. Van daaruit maak ik een plan en een overzicht, die ik je per mail toestuur. Daarna kunnen we van start!

Afhankelijk van jouw wensen wordt het aantal sessies bepaald. We doen alles op jouw tempo en wanneer jij daar klaar voor bent.

Alle focus en aandacht is tijdens de sessie op jou gericht. We kijken samen naar wat je doelen zijn en tegen welke problemen je aanloopt. Wat je in de weg zit. We inventariseren welke verschillende delen (of ‘ikken’) er zijn en halen ze boven water. Daarna kijken we per deel wie of wat ze zijn, waarom ze er zijn en welk doel ze dienen. Altijd in ogenschouw nemend dat ze er zijn om jou te helpen of je te beschermen.

Het resultaat aan het einde van de sessies is dat je je bewust bent van de verschillende delen in jezelf en dat je daarmee bewuster keuzes kunt maken. Je verbetert jezelf en voelt je zekerder. Jij bepaalt namelijk welke “ik” er achter het stuur zit.

Een sessie duurt ongeveer anderhalf uur, met een uitloop tot twee uur.

"Zelfbewustzijn is de eerste stap naar zelfverbetering."

Janine

Groepscoaching

Krijg meer inzicht in jezelf door deel te nemen aan een intensief traject met een groep mensen die je niet kent.

‘Soms krijg je meer inzicht in jezelf, door te kijken naar een ander’

Vier trainingsweekenden op een unieke locatie waar jij in twee volle dagen met een groep mensen meer inzicht leert krijgen in jezelf.

Aan alles is gedacht zodat jij je volledig op jezelf kunt focussen.

Je leert je groep goed kennen en terwijl je gecoacht wordt, help je ook elkaar. Soms kom je namelijk tot meer inzicht in jezelf, als je het herkent bij een ander.

Een mooie manier om jezelf én anderen te leren kennen!

Gelimiteerd plaats, dus boek nu een groepssessie en verzeker jezelf van een plek in de eerstvolgende sessie!

"Een goede leider inspireert anderen om hun beste zelf te worden."

Janine

Van mentor tot coach

In veel bedrijven wordt een mentor toegewezen aan een groep medewerkers. In de praktijk betekent dit dat een mentor verantwoordelijk is voor de begeleiding en ontwikkeling van ongeveer 10 tot 30 medewerkers. Deze aanpak helpt bij het bevorderen van een ondersteunende en leerrijke werkomgeving, waarbij medewerkers persoonlijk en professioneel kunnen groeien.

Mentoren spelen een cruciale rol in het bedrijfsleven door:

  • Begeleiding: Mentoren bieden begeleiding en ondersteuning bij de professionele ontwikkeling van medewerkers.
  • Feedback: Ze geven constructieve feedback en helpen bij het identificeren van sterktes en ontwikkelingsgebieden.
  • Netwerken: Mentoren helpen medewerkers bij het opbouwen van waardevolle connecties binnen het bedrijf en de industrie.
  • Doelstellingen: Ze ondersteunen bij het stellen en bereiken van carrièredoelen en het navigeren door bedrijfsstructuren.
  • Motivatie: Mentoren fungeren als motivatoren en rolmodellen, waardoor medewerkers geïnspireerd en gemotiveerd blijven.

Deze mentorschapsstructuur kan de algehele prestaties en tevredenheid van medewerkers aanzienlijk verbeteren, wat leidt tot een meer productieve en harmonieuze werkomgeving.

Een stap voor te zijn.

Waarom Bij Janine?

Bij Janine van Hees Coaching begrijpen we dat het kiezen van de juiste coach een cruciale beslissing is voor je persoonlijke en professionele groei. Hier zijn enkele redenen waarom cliënten kiezen voor Janine

01

Voice Dialogue

Voice Dialogue is een innovatieve en diepgaande methode die je helpt om in contact te komen met de verschillende aspecten van je persoonlijkheid. Deze aanpak leidt vaak tot blijvende inzichten en significante veranderingen in hoe je jezelf en je omgeving begrijpt.

02

Zelfbewustzijn

Janine’s coaching richt zich niet alleen op het verkrijgen van inzichten, maar ook op het nemen van concrete stappen naar verandering. Ze helpt je om bewuste keuzes te maken en jezelf beter te managen, zodat je effectief kunt omgaan met uitdagingen en je doelen kunt bereiken.

03

Toewijding

Janine gelooft in het belang van voortdurende groei en ontwikkeling. Haar missie is om je niet alleen te helpen bij het overwinnen van huidige obstakels, maar ook om je de tools en inzichten te geven die je nodig hebt voor blijvende persoonlijke en professionele groei.

Tarieven

Mocht je na het lezen van mijn aanbod interesse hebben in één van de coachingsvormen, neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek. 

Testimonials

Wat zijn hun erveringen?

Maak Vandaag Nog Een Afspraak

Ben je klaar om de volgende stap te zetten in jouw persoonlijke of professionele ontwikkeling? Neem contact op met Janine van Hees Coaching en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen op jouw reis naar zelfontdekking en groei.